Az online jogi tanácsadás előnyei:

  • Utazás nélkül veheti igénybe a tanácsadást, ami idő szűkében kiváló megoldás lehet az azonnali jogi segítség elérésére.
  • Külföldön, illetőleg más városokban élő ügyfelek számára is könnyedén elérhető ez a lehetőség.
  • Kényelmesen, otthonában vagy irodájában kaphat szakszerű jogi segítséget, emiatt nem kell fél nap szabadságot kivenni.
  • Költséghatékony, hiszen az utazás és a parkolás költségeit megspórolhatja.

    Az online jogi tanácsadás menete:

   Az tanácsadás előre egyeztetett időpontban webkamerán keresztül történik.

   Az Ügyfél  az info@ugyved.ro e-mail címen jelzi online jogi tanácsadásos igényét.

   Az irodánk 24 órán belül e-mailben vagy telefonon felveszi az Ügyféllel a kapcsolatot a technikai részletek egyeztetése végett.

   Az online jogi tanácsadás díjának bankszámlán való jóváírását követően az iroda és az Ügyfél a tanácsadáshoz szükséges adatokat leegyeztetik, megállapodnak az időpontban.

   Az online jogi tanácsadás díjáról a számlát e-mailben küldi meg az iroda az Ügyfél részére legkésőbb az online tanácsadást követően.

  Az online jogi tanácsadás díja esetleges megbízás esetén a megbízási díjba teljes egészében beszámít.

  A megbeszélt, de elmaradt online jogi tanácsadás díját az iroda abban az esetben téríti vissza, ha a megbeszélt időpontot megelőzően az Ügyfél legalább 2 órával telefonon vagy e-mail üzenetben lemondja.

  A nem teljes körű kérdésfeltevés, illetve a terjedelmi lehetőségek és a jogi probléma nem elég alapos megismerése  miatt az online  jogi tanácsadás nem alkalmas a minden szempontból helytálló jogi vélemény kialakítására, csak tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a személyes jogi tanácsadást.